Print Recipe
Jablečná ovesná kaše s čokoládou
Polovinu jablka nakrájejte na malé kostičky a promíchejte je s citronovou šťávou. Do hrnce nalijte mléko, přisypte k němu ovesné vločky, vanilkový cukr, nakrájené jablko, špetku soli a špetku skořice. Vše zamíchejte a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte kaši do zhoustnutí. Hotovu ovesnou kaši ozdobte vlašskými ořechy, rozinkami a čerstvým jablkem. Nakonec kaši doslaďte v misce medem nebo javorovým sirupem a přidejte čtverečky Figaro hořké čokolády, ta se v horké kaši rozpustí a dodá ji dokonalou chuť! Figaro misku lze získat na prodejnách Můj obchod za nákup 4 Figaro tabulkových čokolád v termínu 20. 9. – 3. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob.